Jeugd

Kleuters

De kleutergroep bij WHV noemen we ook wel de volleybalspeeltuin. Deze groep is bedoeld voor kinderen van 3 tot en met 4 jaar die graag willen kennismaken met een balsport door middel van verschillende volleybalspelletjes. Bij het kleutervolleybal (3 en 4 jaar) is het lidmaatschap gratis!


Tijdens de kleutertraining worden er leuke volleybalspelletjes gedaan onder begeleiding van de trainer. Er worden algemene balvaardigheden aangeleerd, zoals vangen, gooien en rollen. Er is aandacht voor algemene motorische ontwikkeling en sociale aspecten, zoals samen spelen.


Wanneer

Iedere woensdagmiddag wordt er gespeeld. Klik hier voor het schema. Voor meer informatie, neem contact op met cmv@wijhoudenvol.nl. 

CMV

CMV staat voor Cool Moves Volley. Dat is volleybal voor kinderen vanaf 5 jaar tot ongeveer 12 jaar. Binnen de CMV zijn er verschillende niveaus waarbij je begint met vangen en gooien en steeds verder werkt naar het ‘echte’ volleybal.


Via zes verschillende niveaus wordt er op een leuke manier, stapsgewijs geleerd om te volleyballen. Hierdoor kan er op eigen niveau alle coole moves worden geleerd. Coole moves zijn onder andere: service, passen, set-up, smash, blok en duiken. 


Toernooien en wedstrijden

De kinderen van CMV niveau 1 t/m 4 spelen een paar keer per jaar een toernooi tegen andere verenigingen uit de regio. De teams van CMV 5 en 6 spelen wedstrijden. Uitslagen van CMV 5, kunt u hier vinden. Uitslagen van CMV 6, kunt u hier vinden. 


Wanneer

Iedere woensdagmiddag wordt er getraind in eigen teams. Klik hier voor het trainingsschema. Voor meer informatie, neem contact op met cmv@wijhoudenvol.nl. 

ABC-jeugd


De ABC-jeugd bestaat uit verschillende meidenteams en jongensteams met leeftijden tussen de 12 en 17 jaar. De teams zijn voornamelijk ingedeeld op leeftijd, waarbij aanvullend gekeken wordt naar het niveau van de spelers om het meest geschikte team te bepalen. 


Wedstrijden

De ABC-teams spelen wedstrijden in de competitie van de Nevobo. Het wedstrijdschema en de wedstrijduitslagen van de verschillende teams zijn te vinden via Nevobo, klik hier


Wanneer

Iedere maandag, woensdag en/of donderdag wordt er getraind in de eigen teams. Klik hier voor het trainingsschema. Voor meer informatie, neem contact op met jeugd@wijhoudenvol.nl.