Lidmaatschap

Ben jij op zoek naar een sportieve en gezellige activiteit in Asperen? Zoek niet verder! WHV verwelkomt jou met open armen in ons enthousiaste en dynamische team.

Waarom kiezen voor WHV?

Wat kun je verwachten?

Sluit je aan bij ons team!

Of je nu een doorgewinterde volleyballer bent of de sport voor het eerst wilt proberen, WHV verwelkomt u met open armen. Doe mee, blijf actief en geniet van de sociale en fysieke voordelen van volleybal.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een proeftraining. Bij WHV staat het plezier in sporten en het creëren van een hechte gemeenschap centraal.

Lid worden en contributie

Lid worden

Heb je al een aantal keer meegetraind of meegedaan aan een toernooi en denk je dat een lidmaatschap van WHV goed bij je past? Vul ons aanmeldformulier in via onderstaande knop en onze secretaris neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Contributie

Onze jaarlijkse contributie wort berekend per seizoen (augustus t/m juli). De jaarlijkse contributie bestaat uit drie onderdelen: de verenigingscontributie, bondscontributie en de huur van een WHV shirt/tenue. De jaarlijkse contributie kan, in overleg met de penningmeester, in termijnen worden betaald. Voor meer informatie, stuur een mail naar penningmeester@wijhoudenvol.nl.

1. Verenigingscontributie

De verenigingscontributie wordt vastgesteld op basis van leeftijd.

2. Bondscontributie - € 20

Dit is het lidmaatschap van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) dat bestaat uit EUR 17,50 bondsgeld en EUR 2,50 stimuleringsbijdrage. Klik hier voor meer informatie. Ieder lid bij WHV wordt automatisch lid van Nevobo, behalve de kleuters of als het specifiek wordt aangegeven. Nevobo helpt WHV met o.a. input voor trainingen en andere ondersteunende diensten. Daarnaast mag je als lid van Nevobo meedoen met competitie en/of toernooien.


3. Huur WHV shirt/tenue - € 7,50

Vanaf CMV 5 wordt er competitie gespeeld. Bij wedstrijden wordt er in een WHV shirt/tenue gespeeld. De aankoop/vervanging van nieuwe WHV shirts of tenues wordt hiermee bekostigd.

Wijzigingen doorgeven of opzeggen

Wijziging doorgeven

Om het lidmaatschap te wijzigen of persoonlijke informatie aan te laten passen, kun je een mail sturen naar onderstaand mailadres. De aangevraagde wijziging zal zo snel mogelijk in behandeling worden genomen.


secretaris@wijhoudenvol.nl 


Opzeggen

Het opzeggen van je lidmaatschap moet schriftelijk (per mail) met daarbij tenminste onderstaande informatie: 


Tussentijdse opzegging

Als je opzegt voor 30 april is tussentijdse opzegging mogelijk. Je contributie wordt dan berekend over de maanden tot en met de opzegging. Na 30 april loopt je contributie tot en met einde seizoen, maar ben je uitgeschreven voor het volgende seizoen.


E: secretaris@wijhoudenvol.nl 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Vanuit gemeente West Betuwe wordt het belangrijk gevonden dat alle kinderen in Gelderland mee kunnen doen aan sport. Vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur (JSC) willen zij bijspringen als het sporten voor uw kind financieel niet mogelijk is. 


Klik hier voor de spelregels van JSC van West betuwe. Klik hier voor de website van JSC.


Wat moet u weten

Wat moet u doen


Contactgegevens JSC

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bij een hulppunt, zie onderstaande contactgegevens

E: hulppunt@welzijnwestbetuwe.nl

T: 06 8 34 32 39

W: https://welzijnwestbetuwe.nl/hulppunten/