Over ons

Over WHV

Volleybalvereniging Wij Houden Vol (WHV) biedt zowel competitieve als recreatieve volleybal aan aan onze leden. Dit doen wij in de Sporthal De Wiel in Asperen.

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en bestaan dankzij onze leden. Leden die graag willen volleyballen, maar ook leden die zich willen inzetten om vrijwilligerstaken uit te voeren.

Organisatie

De vereniging kent een bestuur met daaronder onze vertrouwenspersonen en commissies. Vervolgens zetten verschillende personen zich in om het sporten mogelijk te maken en het volleybal te verbeteren. Deze vrijwilligers zetten zich iedere week weer in om onze leden te kunnen laten volleyballen. 

In ons huishoudelijk reglement vind je meer informatie over onze vereniging.

Ook vrijwilliger worden?

Wil je je ook inzetten als vrijwilliger voor onze vereniging? Dat kan! Kijk bij onze vacatures en reageer. Wil je graag helpen, maar zie je niks staan dat je aanspreekt? Dan kan je altijd mailen naar secretaris@wijhoudenvol.nl.

Bestuur

Voorzitter

Secretaris

Jeugd coördinator

Penningmeester

Wedstrijdsecretaris

Ledenadministratie

Volleybalrealisatie en kwaliteitsverbetering

Trainers en Technische Commissie (TC)

Trainers

Trainers zijn onmisbaar en zorgen ervoor dat de prestaties van onze leden verbeteren door middel van techniek, tactiek en prestatievermogen.


Technische Commissie (TC)

De taken van de TC bestaan uit het vaststellen van de teamindeling, het zoeken naar trainers, volleybalkennis delen met en actueel houden van trainers, bekijken van mogelijkheden voor (jeugd)leden om mee te trainen met hoger spelende teams en in overleg met het wedstrijdsecretariaat vaststellen van training- en wedstrijdtijden.


Contact: Niels Reder

E: tc@wijhoudenvol.nl

Scheidsrechters

Een belangrijke taak voor iedere vereniging is het leveren van voldoende gekwalificeerde scheidsrechters. Een scheidsrechter heeft een belangrijke rol op het veld, kent alle spelregels en zorgt ervoor dat deze tijdens de wedstrijd op de juiste manier worden nageleefd. Ook controleert hij/zij of beide teams zich houden aan de spel- en sportiviteitsregels. Zo niet, dan wordt er gefloten.


Ieder lid kan scheidsrechter worden. Na het behalen van de spelregeltoets mogen er jeugdwedstrijden en senioren wedstrijden in de derde klasse worden gefloten. Bepaalde leden zijn gecertificeerd om te fluiten bij wedstrijden van hoger niveaus (vanaf heren of dames 2). Vanuit Nevobo is er  een leveringsplicht om scheidsrechters te leveren aan wedstrijden van hoger niveau.


Contact: Vacant 

E: scheidsrechter@wijhoudenvol.nl

Jeugd

Cool Moves Volley (CMV)

De miniteams spelen circulatievolleybal, ook wel Cool Moves Volley (CMV) genoemd. Dit is een vereenvoudigde vorm van volleybal die speciaal is ontwikkeld om de motoriek en balvaardigheid van jonge kinderen op een speelse en leuke manier te verbeteren.


Contact: Wendy de Bie

E: cmv@wijhoudenvol.nl


Jeugd

Na CMV stromen jeugdleden door naar de jeugd- C, -B en -A, waarbij A de hoogste leeftijdscategorie is. Anders dan bij het CMV wordt er vanaf de C-jeugd wekelijks een wedstrijd gespeeld. De jeugdcompetitie is piramidaal opgebouwd en zoveel mogelijk geografisch ingedeeld.


Contact: Wicky van Loo

E: jeugd@wijhoudenvol.nl

Beach

Beachvolleybal is een balsport waarbij twee teams van twee spelers gescheiden door een net tegen elkaar spelen, met als belangrijkste kenmerk het zand waarop gespeeld wordt. Het doel van het spel is om de bal in het vak van de tegenstander op de grond te krijgen of om een fout bij de tegenstander af te dwingen. 

 

KBSS beachvolleybal

WHV biedt via Beach de beachvolleybaltechnieken volgens de KBSS beachvolleybalmethode aan. Het Kadijk Beachvolleybal Start Systeem is ontwikkeld om kinderen al op jonge leeftijd 2 tegen 2 beachvolleybal te kunnen laten spelen. Er wordt getraind op het bewegen, looppatronen en spelen vanuit je kracht.

Contact: Martine Arp

E: beach@wijhoudenvol.nl


Vertrouwenspersoon en sportiviteitscoach

Vertrouwenspersoon

WHV staat voor een veilige en open sportcultuur waar wij als vereniging al jaren aan werken. Voor alle volleyballers, maar vooral voor de jeugd.

Een vertrouwenspersoon is het eerste aanspreekpunt bij meldingen van ongewenst gedrag. Hij/zij biedt een luisterend oor en zoekt met de betrokkenen naar oplossingen. Ook kan de vertrouwenspersoon iemand betrekken bij een eventuele oplossing. Voor meer informatie, klik hier.

Contact: Myrne de Leeuw

E : myrne_deleeuw@hotmail.com

T: 06 46 58 28 06


Contact: Fred Temminck

E: fred.temminck@gmail.com

T: 06 52 58 30 77


Sportiviteitscoach


Een veilig sportklimaat betekent een sportomgeving met een prettige sfeer waarin iedereen plezier ervaart. Sporters worden door begeleiders uitgedaagd tot sportieve prestaties, waardoor wordt bijgedragen aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de (jeugd)sporter. Het is de sporters duidelijk wat van hen verwacht wordt, omdat de sportomgeving van WHV heldere grenzen en structuur biedt.


Het doel van de sportiviteitcoach is een duurzame pedagogische kwaliteit. Het algemene resultaat is meer plezier, zelfvertrouwen en motivatie. De visie is dat de sportiviteitcoach bijdraagt aan een veilig sportklimaat.


Contact: Wicky van Loo

E: info@wijhoudenvol.ln 

Commissies

Toernooien & Activiteiten (TAC)

De TAC organiseert alle evenementen voor de vereniging, naast de reguliere competitie en CMV toernooien. Dit varieert van de Beach-Beer-Burgers activiteit tot aan het jaarlijkse familietoernooi.


Contact: Tamar Timmer

E: tac@wijhoudenvol.nl 


Clubkleding

De Kledingcommissie zorgt ervoor dat er voldoende, geschikte wedstrijdtenues zijn om WHV te vertegenwoordigen tijdens wedstrijden en toernooien.


Daarnaast zorgen zij ervoor dat onze leden trainingskleding van WHV kunnen kopen tegen een gereduceerde prijs. Klik hier voor meer informatie.


Contact: Natasja van der Lek

E: kleding@wijhoudenvol.nl 

Clubblad Staffel

Ons clubblad de Staffel wordt een aantal keer per jaar door onze redactie gevuld met relevant volleybalnieuws vanuit onze vereniging. De Staffel is digitaal en heeft een bereik van ongeveer 250 lezers.


Contact: Foke Borg

E: staffel@wijhoudenvol.nl 

Communicatie

De Communicatie commissie is verantwoordelijk voor alle externe communicatie van WHV. Dit omvat de website, app en alle sociale mediakanalen


E: info@wijhoudenvol.nl

Sponsoring

De Sponsoring commissie houdt zich bezig met het binden van bedrijven die ons sponsoren via een sponsorvergoeding of door volleybalmateriaal. Voor meer informatie, klik hier.


Contact: Lianne Dhondt

E: sponsoring@wijhoudenvol.nl