Ereleden

Ereleden bedankt!


Met toewijding, passie en onbaatzuchtige inzet hebben onderstaande ereleden van WHV onze vereniging gevormd tot wat het vandaag de dag is: een bloeiende volleybalgemeenschap die bekend staat om haar sportiviteit, teamgeest en prestatie.


Onderstaande ereleden hebben een speciale plek in de vereniging, omdat er een onuitwisbare stempel is gedrukt op de geschiedenis en het succes van onze vereniging.

Naam

Wanneer

Waarom

Adams Verweij

1969

Oprichter van WHV, 10 jaar voorzitterschap en lid van het Nevobo bestuur.

Interview niet aanwezig

Mini Roomer-Boon

1988

Secretaris van WHV vanaf 1968 - XXX. Uittypen verenigingsblad Touche (huidige naam: De Staffel). 25 jaar lidmaatschap bij WHV.

Voor interview, klik hier

Gijs de Man

1997

25 jaar lang bestuurslid in de rol van wedstrijdsecretaris en tevens ook scheidsrechter. Op dit moment medebestuurder van Sportstichting De Wiel waar WHV kan volleyballen. Tot op heden nog actief op de Asperse markt voor de aardbeienverkoop. 

Voor interview, klik hier

Rita Versluis-Verhoeff

2001

15 jaar lang bestuurswerk in de rol van secretaris. Actief in organiseren van diverse activiteiten; Asperse markt, tellen van wedstrijden, bbq's langs de linge en familiedagen. Voorvechter voor een duidelijke uitstraling van WHV; herkenbaar logo, dezelfde WHV-tenues en herkenbaarheid van clubkleuren. Vanaf 1976 lid van WHV.

Voor interview, klik hier

Annie Oskam

2009

Drijvende kracht van de oprichting van de afdeling Jeugd binnen onze vereniging. Bedenker en oprichter van de Volleyladder. Verzorging WHV-kleding bij wedstrijden. 35 jaar lidmaatschap bij WHV.

Voor interview, klik hier

Anton den Hertog

2009

15 jaar lang bestuurswerk; Penningmeester en algemeen bestuurslid. 20 jaar scheidsrechter. Vrijwilliger bij kascontrolcommissie. 32 jaar lidmaatschap bij WHV.

Voor interview, klik hier

Ton Dhondt

2009

Drijvende kracht van de start van de mini-afdeling bij WHV. Het introduceren van Circulatie Mini Volleybal (huidige naam: Cool Moves Volleybal) en actief als CMV-coördinator. Betrokkenheid bij de opbouw Sporthal De Wiel met o.a. de inrichting van de materiaalruimte. 8 jaar lang bestuurswerk in de rol van voorzitter en als jeugdcoördinator.

Voor interview, klik hier