Beachvolleybal 


Wat is beach?

Beachvolleybal of strandvolleybal is een balsport waarbij twee teams gescheiden door een net tegen elkaar spelen. Het doel van het spel is om de bal in het vak van de tegenstander op de grond te krijgen of om een fout bij de tegenstander af te dwingen. 


KBSS beachvolleybal

WHV biedt via Beach de beachvolleybaltechnieken volgens de KBSS beachvolleybalmethode aan. Het Kadijk Beachvolleybal Start Systeem is ontwikkeld om kinderen al op jonge leeftijd 2 tegen 2 beachvolleybal te kunnen laten spelen. Er wordt getraind op het bewegen, looppatronen en spelen vanuit je kracht.

Beach voor jeugd

Deze beach trainingen zijn voor jeugdleden tussen 6 en 16 jaar. Ook niet-leden kunnen zich aanmelden. Deze trainingen starten vanaf zaterdag 11 mei 2024 op de zaterdagochtenden (10 trainingen). 


Kosten : EUR 35

Beach voor senioren

Deze beach trainingen zijn voor leden vanaf 17 jaar. Ook niet-leden kunnen zich aanmelden. Deze trainingen worden gegeven op de dinsdagavonden en starten op dinsdag 7 mei 2024 (10 trainingen).

De trainingen zullen alleen doorgaan bij voldoende animo.

Kosten : EUR 40

Vrij spelen en trainen

Op de momenten dat de velden niet bezet zijn, kan er vrij worden gespeeld. In de Beach agenda kan er gekeken worden of de velden vrij zijn.

Kom vooral lekker vrij spelen wanneer je wilt, reserveren hoeft niet. Om de beachvelden te betreden heb je de sleutel nodig van het hek en het materiaalhok. Deze zijn te verkrijgen bij de sleuteldragers. 

Wisselreglement

Zijn er te veel beachers? Dan hanteren we een wisselreglement. Iedere groep kan dan een half uur gebruik maken van de velden. Daarna kan de volgende groep het veld gebruiken.


Toch reserveren?

Wil je toch zeker zijn dat je een beachveld kan gebruiken? Dan kan je ons Beach-team een verzoek sturen voor een reservering. (beach@wijhoudenvol.nl)


Niet vergeten!

Graag je eigen bal meenemen voor tijdens het vrijspelen.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier WHV Beach.


Veld huren

Onze beachvelden kunnen worden gehuurd EUR 25 per uur voor 2 velden. Voor huren of meer informatie, mail naar beach@wijhoudenvol.nl