WHV Recreantentoernooi

Het WHV-recreantentoernooi 2023 werd na twee jaar afwezigheid opnieuw georganiseerd en trok veel belangstelling. Het toernooi kende 9 deelnemende teams, waaronder een team van de eigen club WHV. Er was veel interesse van buitenaf en er waren meerdere internationale deelnemers in de teams.

Het toernooi werd sportief gespeeld en de teams ontliepen elkaar niet veel que niveau. Alle teams hebben een keer tegen elkaar gespeeld en het was een spannende strijd!

Na een intensieve avond volleybal eindigde team Europol uit de randstad op de eerste plaats. Team Smash uit Hei en Boeicop eindigde op de tweede plaats en team VV Neder Betuwe uit Kesteren eindigde op de derde plaats. Het toernooi werd door de deelnemers als geslaagd ervaren. Na afloop konden de teams elkaar nog ontmoeten in de cafetaria. Het was een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te genieten van een drankje en een hapje. Het succes van dit jaar belooft veel voor de toekomst en er wordt al uitgekeken naar het volgende volleybaltoernooi van Wij Houden Vol.