DocCare sponsort 15 ballen aan jeugd WHV

Linda Kremers heeft, als actief WHV-lid, samen met haar collega Daniëlle Stam een financiële bijdrage van 1000 euro namens DocCare aan WHV geschonken voor de aanschaf van 15 volleyballen voor onze jeugdteams.

Linda Kremers is, als enthousiast volleybalouder en actief lid van WHV, begaan met onze vereniging. Zij heeft het bestuur benaderd met de vraag van waar de jeugd behoefte aan heeft en dat haar werkgever, DocCare, bereid is om financieel mee te helpen.

Door grote prijsstijgingen bij volleyballen is het steeds moeilijker om extra volleyballen aan te schaffen. Bij WHV lag daar een grote behoefte om in te investeren. 

Door maatschappelijke betrokkenheid van Linda en haar collega Daniëlle van DocCare, hebben jeugdteams weer nieuwe volleyballen. Met behulp van Linda heeft DocCare een cheque overhandigd van ter waarde van 1000 euro om maar liefst 15 nieuwe volleyballen aan te kunnen schaffen.

DocCare is een kennispartner voor transparantie van informatie naar toepasbare data. DocCare heeft als marktleider in digitaliseren en dataverwerking de kennis en ervaring ontwikkeld om de administrative processen van hun opdrachtgevers voor een groot deel uit handen te nemen. Klik hier voor meer informatie.