Basisscholentoernooi 26 januari 2024

Het was weer een bruisende avond vol actie en sportiviteit bij het basisscholentoernooi georganiseerd door WHV! Ondanks een wat moeizame start, waarbij de microfoon het even liet afweten, hebben maar liefst 17 teams zich vol overgave ingezet en een geslaagd toernooi neergezet.

De kampioen van de avond was het team van @cbswegwijzerheukelum, met als waardige tegenstander de Open Poort op de tweede plaats van de avond. Een speciale vermelding voor het team van CBS Juliana, die de titel van meest sportieve school van de avond verdiende. Hun vriendelijke blikken en enthousiasme waren bewonderenswaardig. We kijken nu al uit naar volgend jaar om dit fantastische evenement opnieuw te beleven!

Een woord van dank is ook op zijn plaats voor de vrijwilligers van het Rode Kruis, die paraat stonden met hun EHBO-team om te zorgen voor de veiligheid van alle deelnemers. Daarnaast dank voor Cafetaria De Wiel voor hun gulle sponsoring van de limonade, waardoor alle deelnemers tussen de wedstrijden door konden genieten van een verfrissend drankje. Hun steun heeft dit evenement nog specialer gemaakt en we zijn hen daar zeer dankbaar voor!