Beachvolleybal 


Wat is beach?

Beachvolleybal of strandvolleybal is een balsport waarbij twee teams gescheiden door een net tegen elkaar spelen. Het doel van het spel is om de bal in het vak van de tegenstander op de grond te krijgen of om een fout bij de tegenstander af te dwingen. 


KBSS beachvolleybal

WHV biedt via Beach de beachvolleybaltechnieken volgens de KBSS beachvolleybalmethode aan. Het Kadijk Beachvolleybal Start Systeem is ontwikkeld om kinderen al op jonge leeftijd 2 tegen 2 beachvolleybal te kunnen laten spelen. Er wordt getraind op het bewegen, looppatronen en spelen vanuit je kracht.

Beach voor jeugd

Deze beach trainingen zijn voor jeugdleden tussen 6 en 18 jaar. Ook niet-leden kunnen zich aanmelden. Deze trainingen starten vanaf zaterdag 13 mei 2023 op de zaterdagochtenden tot en met zaterdag 15 juli 2023 (10 trainingen). 


Kosten : EUR 35

Beach voor senioren

Deze beach trainingen zijn voor seniorleden vanaf 18 jaar. Ook niet-leden kunnen zich aanmelden. Deze trainingen worden gegeven op de dinsdagavonden en starten op dinsdag 16 mei 2023 tot en met dinsdag 18 juli (10 trainingen) 2023.

De trainingen zullen alleen doorgaan bij voldoende animo. Let op: de trainingen van dinsdagavond 23 mei vinden plaats op donderdagavond 25 mei i.v.m. de ALV van WHV op dinsdagavond 23 mei.

Kosten : EUR 40

Vrij spelen en trainen

Op de momenten dat de velden niet bezet zijn, kan er vrij worden gespeeld. In de Beach agenda kan er gekeken worden of de velden vrij zijn.

Kom vooral lekker vrij spelen wanneer je wilt, reserveren hoeft niet. Om de beachvelden te betreden heb je de sleutel nodig van het hek en het materiaalhok. Deze zijn te verkrijgen bij de sleuteldragers. 

Wisselreglement

Zijn er te veel beachers? Dan hanteren we een wisselreglement. Iedere groep kan dan een half uur gebruik maken van de velden. Daarna kan de volgende groep het veld gebruiken.


Toch reserveren?

Wil je toch zeker zijn dat je een beachveld kan gebruiken? Dan kan je ons Beach-team een verzoek sturen voor een reservering. (beach@wijhoudenvol.nl)


Niet vergeten!

Graag je eigen bal meenemen voor tijdens het vrijspelen.

Aanmelden

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via  aanmelden WHV Beach.

Ben je WHV-lid? Graag een mail sturen naar beach@wijhoudenvol.nl

Veld huren

Onze beachvelden kunnen gehuurd worden voor EUR 25 per uur voor 2 velden.

Voor huren of meer informatie, mail naar beach@wijhoudenvol.nl