LIDMAATSCHAP

KENNISMAKEN MET WHV:

Ook nieuwsgierig of volleybal een sport voor jou is? Neem dan contact op met Wicky van Loo (secretaris van WHV) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0345-630124. Samen kunnen jullie overleggen bij welk WHV-team je een keer kunt gaan kijken. Wil je liever meteen een keer gratis meetrainen? Geen probleem! Ook hiermee zal Wicky je helpen.

Is je kind tussen de 3 en 4 jaar? De mag hij/zij GRATIS volleyballen bij WHV in Asperen!

 

LID WORDEN:

Wil je lid worden van WHV? Vul dan hier het digitale AANMELDINGSFORMULIER in of print het AANMELDINGSFORMULIER uit, vul het in en stuur het naar de secretaris van WHV:

Wicky van Loo
Vroedschap 3
4147 ES Asperen

 

CONTRIBUTIE:

Na aanmelding krijg je van WHV een factuur voor je te betalen WHV-jaarcontributie.

Groep Bedrag
Senioren € 289,-
Recreanten € 193,-
Jeugd ABC € 154,-
CMV    € 142,-

Daarnaast dient er nog bondscontributie betaald te worden. Deze bedraagt € 12,50,- per jaar voor ieder lid. Als 3e onderdeel zullen er (indien van toepassing) kledingkosten voor je competitietenue worden bepaald. 

De WHV-jaarcontributie, bondscontributie en kledingkosten kun je overmaken op girorekening NL 92 INGB 0002 4650 74 ten name van "penningmeester WHV" te Leerdam. Indien je competitie wilt gaan spelen, laat dan ook zo snel mogelijk een officiële digitale pasfoto maken. Mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze manier kunnen we een spelerskaart voor je laten maken.