Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Filter
 • Algemeen - Afsluitend toernooi

  Zoals jullie wel weten is maandag 2 juni a.s. de laatste keer dit seizoen dat we in de zaal volleyballen. Zoals elk jaar heeft de TAC weer een afsluitend toernooi georganiseerd. De meesten zijn al op de hoogte en we hopen natuurlijk op een hoge opkomst zodat er veel teams kunnen strijden om de (erg lekkere) prijzen! Desondanks nog even de belangrijkste gegevens op een rijtje: 

  • Wanneer: Maandag 2 juni
  • Wat: Afsluitend toernooi
  • Voor wie: Alle senioren, A t/m C jeugdleden, recreanten, VAT-ers en trainers
  • Hoe laat: We beginnen om 20:00 uur, maar omdat we nog teams moeten vormen en we je de gelegenheid willen geven om even in te spelen zou het fijn zijn als iedereen er om 19:45 uur is! 

  Hopelijk tot de 2de!

  Sportieve groetjes, 

  De Toernooi- en Activiteiten Commissie

 • Heren 1 - WHV sluit seizoen af met winst

  Voor de laatste wedstrijd van dit seizoen mochten de Asperense volleyballers op bezoek in Numansdorp. Een voor de meeste spelers van WHV een vrij onbekende sporthal. Tegen een hardwerkende ploeg welke hartstochtelijk werd aangemoedigd door het thuispubliek moesten de Asperenaren flink aan de bak. Zeker de tweede en derde set waren spannend. Maar toch was het uiteindelijk WHV dat met 1-3 de winst mee naar huis mocht nemen.

  Na een voortvarende start dacht WHV een gemakkelijke middag tegemoet te gaan. Apollo had in de beginfase moeite om tot scoren te komen zodat WHV een ruime voorsprong nam. Maar halverwege de eerste set gooide de thuisploeg de schroom van zich af. De eerste set werd uiteindelijk nog een vrij gemakkelijke prooi. Daarna werd het een ander verhaal. Apollo verdedigde veel door hard te werken en had enkele aanvallers die niet eenvoudig bleken af te stoppen. Na de tweede set te hebben verloren, wist WHV met enige moeite en hard werken het tij te keren in de derde set. Daarna was de weerstand gebroken bij Apollo en haalde WHV de vierde set gemakkelijk binnen.

  En daarmee eindigt de ploeg uiteindelijk op de tweede plek op de ranglijst. Een plek die tot stand is gekomen door een wat ingewikkelde puntentelling. Zo heeft WHV uiteindelijk 6 wedstrijden niet kunnen spelen vanwege tegenstanders die hebben afgezegd. Zo heeft de uiteindelijke nummer 1 zelfs 8 wedstrijden gemist. Deze ploeg zou vorige week woensdag nog op bezoek komen in Asperen. Dat had een bijzonder leuke wedstrijd kunnen worden ware het niet dat de tegenstander zich afmeldde. En zo werd WHV de kans ontnomen om nog als eerste op de ranglijst te eindigen. Gezien het feit dat er over dit seizoen geen kampioen wordt uitgeroepen echter ook minder relevant.

  En zo is een bijzonder seizoen ten einde gekomen. Na een niet afgemaakt seizoen 2019/2020 en dit seizoen waarin veel wedstrijden zijn uitgevallen, hoopt de ploeg nu weer eens op een normaal verloop. Het vizier is in ieder geval al weer op het volgende seizoen gericht. Uitdaging 1 is om de selectie weer compleet te krijgen. Want de ploeg moet helaas afscheid nemen van Joeri van Wijk. Wegens een verhuizing gaat hij elders volleyballen. En daarmee verliest WHV een inmiddels vertrouwd gezicht binnen het eerste herenteam. Doorgestroomd vanuit de jeugd en in de laatste jaren ondanks zijn nog altijd jonge leeftijd uitgegroeid tot een vaste waarde binnen heren 1. Hij zal dan ook zeker gemist gaan worden.

 • Dames 1 - Winst, verlies en winst voor Dames 1 WHV volleybal

  Normaal is de volleybal competitie in april ten einde, zodat het beachvolleybal kan starten. Deze meivakantie stonden er drie competitiewedstrijden op de kalender.

  Twee wedstrijden binnen twee dagen werd teveel voor de dames van WHV.

  Op zaterdag werd nog gewonnen in een zinderende wedstrijd tegen de dames van DVO met 3-2. Met een grote afstand in de vierde set en een achterstand in sets van 1-2, knokten de speelsters zich punt voor punt terug in de set en wonnen deze met 27-25. Dat gaf een boost voor de vijfde set die met goede services en veel energie werd binnen gehaald.

  Op maandag werd de inhaalwedstrijd tegen Erasmus Volley uit Rotterdam gespeeld. De eerste set werd met goed spel gewonnen door WHV. De tweede en derde set gingen gemakkelijk naar Erasmus Volley. In de vierde set, na een Time-out van coach Niels Reder die duidelijk aankwam, werd het spel bij de speelsters van WHV duidelijk beter. Maar de stunt van zaterdag kon niet herhaald worden en WHV verloor met 1-3.

  Op zaterdag mochten de dames zich voor een derde wedstrijd melden in Rotterdam tegen het team van RVC/Libanon. Het scoreverloop verliep grillig en de wedstrijd was daardoor niet echt spannend in de eerste vier sets. In de vierde set serveerde Lotte Kleijer maar liefst achttien ballen en kwam de tegenstander niet verder dan zeven punten. De vijfde set die volgde was daarentegen erg spannend en kon zomaar ieders kant op vallen. Maar de dames van WHV rechtte de rug, waarbij mede door het goede spel van Britt van Lier de wedstijd met 17-19 in een 2-3 winst mee naar genomen kon worden.

 • Heren 1 - WHV toont twee gezichten

  De Asperense volleyballers hadden afgelopen weekend maar liefst twee wedstrijden op het programma staan. Vrijdagavond stond de uitwedstrijd tegen Sliedrecht op het programma. En zaterdag ontving WHV het Rotterdamse Volley Zuid in eigen huis. Een intensief weekend dus voor de Asperense equipe en juist nu moest de ploeg het doen zonder de ervaren Stefan Arp. Beide wedstrijden stond er uiteindelijk 3 – 1 op het scorebord. Vrijdagavond was dat in het voordeel van Sliedrecht en zaterdag in het voordeel van WHV.

  Vrijdagavond was een wedstrijd om snel te vergeten voor de Asperense heren. Gedurende de gehele wedstrijd worstelde de ploeg met de passing zodat de ploeg nooit echter lekker in de wedstrijd kwam. Ook verdedigend lukte er te weinig aan Asperense zijde zodat Sliedrecht heel weinig druk voelde in hun aanval. Alleen in de tweede set leek WHV zich even op te richten. Halverwege de set begon het opeens te draaien bij de Asperense mannen en uiteindelijk wist de ploeg zelfs een aantal  setpoints te creëren. Helaas strandde de ambitie van WHV in het zicht van de haven. De ploeg maakte enkele fouten achter elkaar een gaf hiermee de setwinst uit handen. In plaats van de wedstrijd te kantelen, hielpen de Asperense mannen de thuisploeg dus weer terug in het zadel. En die lieten pas in de vierde set de teugels weer wat vieren zodat die vrij gemakkelijk door WHV werd gewonnen. Het uiteindelijke verschil in punten over de gehele wedstrijd was slechts twee. Toch voelde het anders omdat WHV grote delen van de wedstrijd wat futloos oogde.

  Hoe anders was de wedstrijd afgelopen zaterdag. Met de wedstrijd van vrijdag nog in de benen en geen enkele wisselspeler op de bank, toonde de ploeg nu wel wilskracht en inzet. Was het spel dan briljant? Zeker niet. Hoewel er bij vlagen hele mooie punten werden gescoord, kende de ploeg nu ook weer mindere momenten. Maar het grote verschil was dat de ploeg nu bleef vechten. Hierdoor werd het voor het publiek een aantrekkelijke wedstrijd om te zien. De eerste set werd met 27-25 uit het vuur gesleept. En in de tweede set wist WHV zelfs een 1-10 achterstand om te buigen in 29-27 overwinning.

  In het derde set was het verweer aan de kant van Volley Zuid dan  ook even gebroken. Hierdoor kon de Asperense ploeg gemakkelijk naar een 25-16 setwinst spelen waarmee de overwinning een feit was. In de vierde set was de pijp echter volledig leeg bij de mannen van WHV. De vermoeidheid nam zichtbaar de overhand zodat de thuisploeg nooit echt een vuist meer kon maken.

  Nog drie wedstrijden staan er voor WHV op het programma in dit bijzondere seizoen. Berekend via een aangepast puntentelling, staat de ploeg nu op de tweede plek van de ranglijst. Leuk is daarbij dat de wedstrijd tegen nummer 1 Voleco nog één van deze wedstrijden is. Op woensdag 18 mei krijgt WHV deze tegenstander op bezoek.

 • Heren 1 - WHV revancheert zich

  Ruim een week na de tumultueuze uitwedstrijd tegen de mannen van Erasmus Volley hebben de Asperense volleyballers zich gerevancheerd. Thuis werd met ruime cijfers gewonnen van de Rotterdammers. Met 4 – 0 liet WHV de tegenstander zonder één enkel punt weer huiswaarts keren.

  In eigen huis liet WHV de tegenstander geen enkel moment in de wedstrijd komen. Met veel servicedruk en een gretige verdediging kwam Erasmus slechts zeer moeizaam tot scoren. René Roth en Stefan Arp wisten met een paar mooie blokkeringen direct al de aanvalsdrift van Erasmus in te dammen. En de ballen die wel langs de Asperense blokkering kwamen werd vaak opgepakt door het alerte Asperense achterveld.

  WHV had daarentegen een stuk minder moeite om tot scoren te komen. De passing was goed verzorgd zodat spelverdeler Niels Reder lekker veel snelheid in de aanval kon leggen. En daar had de tegenstander niet echt een passend antwoord op. Zowel op de midden als op de buitenkant kwamen de Asperense aanvallers vrij gemakkelijk tot scoren. Dit alles leidde ertoe dan WHV geen enkele set in gevaar kwam en de heren van Erasmus Volley geen enkele set de 20 punten wisten te halen. Een prima overwinning dus.

  De volgende wedstrijd van de Asperense mannen is op vrijdagavond 7 mei. Dan mogen de heren op bezoek in Sliedrecht.

 • Clinics beachvolleybal voor de jeugd

  Beachvolleybal is veel makkelijker te leren dan zaalvolleybal. Het is lekker buiten en stoer om te doen. Juist daarom groeit beachvolleybal hard en wil volleybalvereniging WHV (Wij Houden Vol) de jeugd clinics aanbieden om kennis te maken met beachvolleybal.

  In de maand juni worden er vier clinics georganiseerd op vrijdagmiddagen van 5 tot en met 26 juni voor 10 euro. De jeugd van 8 tot en met 12 speelt van 16:00-17:30 en van 13 tot en met 16 jaar van 18:00-19:30. Locatie zijn de beachvelden op het natuurzwembad De Wiel langs de Leerdamseweg (nummer 39) in Asperen. De clinics zijn bedoeld om beachvolleybal te leren. De trainers hebben oefeningen waarin je snel de basistechniek onder de knie hebt, de spelregels kent en al snel onderlinge wedstrijdjes kunt spelen.

  Deze clinics zijn onderdeel van het lokaal sportakkoord om sporten te promoten. Vanzelfsprekend respecteren we de RIVM-regels en hanteren daarvoor protocollen. De deelnemers moeten zich vooraf aanmelden, zodat we het protocol kunnen toesturen. Opgave kan met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van de naam, leeftijd en telefoonnummer.

 • De senioren zaalvolleyballers WHV starten nu ook met buitentrainingen

  De senioren (18+) van volleybalvereniging WHV starten afgelopen week met hun buitentrainingen. Veel leden hebben toch weinig gesport en nu is weer een stimulans om met hun team te gaan sporten. De meeste teams hadden we contact met online vergadersystemen en via de app-groepen, maar nu zie je iedereen weer fysiek, en dat is toch anders. Omdat we voorafgaand al twee weken ervaring opgedaan hadden met de jeugd, die op 30 april mocht starten, konden we in het weekend van 9 en 10 mei ook de organisatie opzetten om ook de zaalteams buiten te kunnen laten volleyballen. We hebben een groep van 12 Corona begeleiders die enkel tot taak heeft de regels te handhaven en de hygiëne te bewaken. Voor iedereen ouder dan 13 jaar gelden nu dezelfde regels en dat is wel zo duidelijk. 

  Corona-team
  Het Corona-team zag in deze week gezien dat het juist bij senioren veel belangrijker is om elkaar te blijven aanspreken, dan bij de jeugd. De jeugd heeft de 1,5 meter afspraken direct goed in het systeem zitten en passen dat netjes toe. Bij ouderen zien we toch heel snel dat ze in het veld en rondom het veld veel sneller en vaker dichterbij elkaar gaan staan en ook langer blijven napraten rondom de training wat niet te bedoeling is.

  WHV heeft een checklist opgezet om scherp te kunnen blijven wat gehandhaafd moet worden, zo worden de ballen na iedere training gedesinfecteerd. De opmerkingen op deze ingevulde formulieren worden met elkaar besproken en opgevolgd om het mes scherp te houden. 

  Organisatie
  Om de 1,5 meter te realiseren mogen er maximaal 6 spelers op een veld. Juist daarom zijn de seniorenteams over alle avonden van de week verdeeld om zoveel mogelijk senioren in de avond te kunnen te laten buitenvolleyballen. Op bijna alle dagen wordt naast de twee beachvelden ook gebruik gemaakt van het grasveld van De Wiel met nog twee extra velden. Het gras heeft het zwaar te verduren, en daarom maait Gert de Bruin van GenG maaimachines het gras nu een extra keer extra naast de normale wekelijkse gemeentelijke maaironde. Tussen de trainingen is een half uur gepland om drukte te vermijden. Voorzitter Olaf van Arkel: ‘We zijn blij met de hulp en de snelle reacties vanuit de gemeente om alles in goede banen te leiden. De aanvraag die we zondagavond instuurden werd die maandag 11 mei direct beoordeeld en we konden in de avond al buitenvolleyballen!’ 

  Trainingen
  De trainers hebben wel een uitdaging met hun trainingen om de 1,5 meter te behouden. Individuele bal oefeningen of werken in duo’s werkt prima. Juist de tactische en complexere oefeningen vragen om voorbereiding en zijn slechts beperkt mogelijk. Zeker op het gras is er weinig mogelijk qua snelheid en het springen. Het grasveld ligt er keurig bij, maar bevat toch oneffenheden. Spelers moeten zich voorafgaand aanmelden en er worden presentielijsten bijgehouden om achteraf duidelijk te hebben wie er komen en wie bij welke training zijn geweest. 

  Vrij beachvolleyballen voor senioren
  Naast de reguliere trainingen kunnen leden van 18 jaar en ouder ook vrij beachvolleyballen. Dit moet voorafgaand aangemeld worden, wordt ook geregistreerd en rondom het beachvolleyballen worden de RIVM regels ook in acht genomen. 

  Trots
  Nu ook de senioren ook buitenvolleyballen is de club na 8 weken weer operationeel en kunnen de 200 leden met elkaar weer volleyballen. Nog niet iedereen is in de eerste week gestart, maar zo’n 150 leden stonden vorige week op het veld, waarvan 40 jeugdspelers ontvingen naast de buitentraining ook een beachtraining op zaterdag.

 • Aardbeien verkoop WHV tijdens Corona

  Op 23 mei 2020 zou ook dit jaar de vertrouwde Asperse jaarmarkt plaatsvinden, helaas kan dit door de maatregelen die zijn genomen tegen de verspreiding van Corona niet doorgaan. Volleybal vereniging WHV is een vertrouwd gezicht op de jaarmarkt met de verkoop van aardbeien en pannenkoeken op de eerste zaterdag na hemelvaart. 

  Ondanks dat de markt niet doorgaat wil WHV haar vaste klanten wel graag de kans bieden om van verse aardbeien te genieten. Daarnaast zijn de inkomsten die voortkomen uit de verkoop van de aardbeien voor WHV onmisbaar, met name in deze onzekere Corona-tijd. Daarom heeft de vereniging besloten om op 23 mei in Asperen aardbeien te gaan verkopen aan de deur en op vaste punten in de dorpskern. Daarnaast is het mogelijk om een voorbestelling te plaatsen als men verzekerd wil zijn van een heerlijke aardbei. Stuur daarvoor een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • De jeugd heeft veel belangstelling voor beachvolleybal

  Natuurlijk wil iedereen eruit, maar dat er zoveel animo is voor het beachvolleybal is wel geweldig. Zeker in het tiende jaar dat volleybalvereniging WHV beachvolleybal aanbiedt geweldig om de aanloop te zien. Niet alleen volleyballers, maar ook andere sporters melden zich aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  Als onderdeel van het lokale sportakkoord zijn er planning ingeleverd om het sporten te promoten. Helaas kwam dit door de Corona stil te liggen, omdat veel plannen voorlopig niet uitvoerbaar waren. WHV had het plan ingeleverd om beachvolleybal aan te bieden aan kinderen die nog niet volleyballen. Beachvolleybal is een stoere sport en het is lekker buiten. Dat spreekt wellicht ook andere kinderen aan dan het klassieke zaalvolleybal. Ook in de zomer van 2019 kwamen er al enkele leden op het beachvolleybal af, die ook zaallid zijn geworden. We willen beachvolleybal juist ook aanbieden als een zomersport naast andere seizoensporten, en daar een breed publiek mee aanspreken. 

  Zaalvolleybal heeft meestal een imago dat het een moeilijke sport is om mee te starten en ook minder stoer. Daar waar in het zaal het Circulatie Mini Volleybal, nu Cool Moves Volley (CMV) geholpen heeft, is voor het beachvolleybal het KBBS ontwikkeld. Met dit systeem is de instap nog eenvoudiger. In stappen leren de kinderen allerlei basisvaardigheden zoals balvaardigheid, inzicht in de balbaan, snelheid in de zand. Daarnaast maakt het systeem het ook mogelijk om verschillende niveaus met elkaar te laten samenspelen, waardoor er ook een leuke groepsdynamiek is en de kinderen op hun eigen niveau kunnen leren. Vanaf de eerste training kan ieder kind meedraaien. Je begint namelijk met het gooien en vangen en dat wordt uitgebreid. 

  Nieuwe leden zijn ook welkom in deze Corona-tijd. Op de zaterdagen werken we met 3 leeftijdsgroepen om 10:30-12:00 van 6 tot en 12 jaar, 12:30-14:00 13 en 14 jaar en 14:30-16:00 de jeugd tussen 15 en 18 jaar.

 • Jeugd van WHV start met buitenvolleybal

  Op vrijdag 1 mei kreeg volleybalvereniging Wij Houden Vol uit Asperen akkoord op het ingeleverde plan om te starten met Buitenvolleybal. Afgelopen week stonden de zaalvolleyballers voor het eerst buiten. Op het zwembad De Wiel zijn de daarvoor aangeschafte netten direct in gebruik genomen en pakten de trainers die normaal in de zaal training geven, na 8 weken de draad weer op. 

  Op het gras is er natuurlijk minder mogelijk, maar het biedt ook weer kans om juist te werken aan de volleybaltechnieken. Zo is je oriëntatie echt heel anders en is het zaak om bewuster na te denken hoe je beweegt en verplaatst. Het is natuurlijk voor iedereen erg wennen. De trainers hadden hun training niet alleen aangepast op het buiten spelen, maar zij hebben ook in hun training de 1,5 meter te respecteren tussen de spelers, en er geldt een maximum van 6 spelers per veld. 

  Onderdeel van het protocol is dat er zogenaamde kaderleden toezicht houden op de sporters. WHV heeft een team van Corona-begeleiders die erop toe zien dat het protocol gevolgd wordt, kunnen vragen beantwoorden, geven tips en waarschuwingen om er actief voor te zorgen dat de 1,5 meter gehandhaafd wordt. Zijn werken met een daarvoor opgestelde checklist en leggen observatie vast. De werkwijze om dit effectief en zorgvuldig te kunnen blijven doen, heeft het team met elkaar bepaald. Er is veel draagvlak, creativiteit en enthousiasme om het goed te regelen. 

  De komende week hopen we ook met de senioren te kunnen starten. Ook voor de senioren geldt hetzelfde protocol als voor de 13+jaar en vraagt dit wel een hele organisatie en afstemming met trainers, Corona-begeleiders en leden

   

 • Tiende beachvolleybalseizoen WHV Beach start op 1,5 meter afstand!

  Afgelopen zaterdag startte het tiende beachvolleybalseizoen op 1,5 meter afstand. Een rare gewaarwording maar zowel trainers als spelers zijn eigenlijk al goed bekend met de richtlijnen. Op vrijdagmiddag 1 mei kwam het akkoord van de gemeente om te starten, na controle van het ingeleverde plan. Gezien de zeer korte tijdslijnen hadden de gemeenten nog geen definitieve richtlijnen om te kunnen beoordelen. Doordat de plannen klaarlagen, konden direct akkoord gegeven worden.

  De animo is groot. Logisch gezien de meivakantie en kinderen die wekenlang weinig gesport hebben, zowel niet bij de sportverenigingen als niet op school. Ook het buitenspelen werd wekenlang beperkt. Door het grote aantal aanmeldingen, hebben we extra groepen gemaakt om aan de richtlijnen van maximaal 6 kinderen op een veld te kunnen voldoen. In de jongste groep van 6 tot en met 12 jaar moet 1,5 meter afstand met de trainers gerespecteerd worden. In de groep van 13 tot en met 18 jaar ook ten opzichte van elkaar. Qua beachvolleybaloefeningen is de 1,5 meter eenvoudig te handhaven. Qua spelvormen zijn wel aangepaste spelvormen nodig.

  Tien jaar geleden starten we met WHV beach. We hadden in 2009 en 2010 op het Dr. Reilinghplein een toernooi georganiseerd, en de derde keer wilden we het zand ook behouden voor een permanent veld. We verkenden indertijd verschillende locaties, maar in Asperen bij het Zwembad De Wiel leek de beste plek. Dat dit nu naast het nieuwe sportaccommodatie De Wiel ligt is niet geheel toevallig.

  Naast de start van het beachseizoen, heeft WHV ook een alternatief rooster opgezet om ook de zaalvolleyballers buiten te kunnen laten volleyballen op en rondom de beachvelden op zwembad De Wiel. De zaaltrainers nemen daarvoor ook de leiding, echter zijn er Corona-begeleiders bereid gevonden om het allemaal mogelijk te maken. Gezien het grote aantal trainingen is dit een heel team: Natasja van der Lek, Denise Wilders, Maaike van der Meulen, Linda Kremers-Ekelmans, Lotte Kleijer, Wietske van Dortmont en René Roth. Zij zien toe dat de protocollen ook gevolgd worden aan de hand van een daarvoor opgestelde checklist. Door deze checklist kunnen de Corona begeleiders op een eenduidige manier de ouders, spelers en trainers aanspreken en tijdig attenderen zodat de 1,5 meter afspraak gerespecteerd wordt.

 • DJ Madness Bedrijvenbeach

  Vrijdagavond 5 juli 2019 is het weer zover. Volleybalvereniging WHV uit Asperen organiseert dan weer het jaarlijkse DJ Madness Bedrijvenbeach! Wij mogen met trots mededelen dat wij een sponsor hebben gevonden in DJ Madness. Deze lokale diskjockey heeft al meerdere verenigingsfeesten tot een succes gemaakt en ook dit jaar zal hij ons financieel steunen tijdens dit toernooi! Voorheen voerden we de toernooinaam "WHV Bedrijven Beachtoernooi", maar wij vonden het gepast om deze naam vanwege onze nieuwe sponsor aan te passen. Verder zal dit toernooi verlopen volgens het gebruikelijke recept en wij hopen dat jullie (weer) aanwezig zijn! 

  Hierbij nodigen we bedrijven uit om een poging te wagen om de wisselbeker in de wacht te slepen. Dus spoor uw collega's aan om een gezellige avond met elkaar te beachvolleyballen! Vergeet niet; meedoen is belangrijker dan en net zo leuk als winnen! 

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 30,-. Dit bedrag kan voor aanvang van het toernooi contant worden betaald, worden overgemaakt op NL 92 INGB 0002 4650 74 t.n.v de Penningmeester van WHV of door middel van een online betaalverzoek worden overgemaakt.
  • Het toernooi zal rond 18:00 uur beginnen en wij verwachten rond 21:00 uur een winnaar te hebben. Exacte tijd hangt af van het aantal deelnemende teams.
  • Er bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan het toernooi met uw team te eten bij cafetaria De Wiel. Dit is op eigen gelegenheid. De menukaart vindt u via DEZE link.
  • Het toernooi wordt gehouden op:                    

  De WHV Beachvelden

  t.h.v. Leerdamseweg 39

  4147 BM Asperen

   Bent u enthousiast geworden? Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 28 juni 2019 met behulp van het digitale aanmeldformulier dat we op onze toernooi-website hebben geplaatst. Hier vindt u ook een sfeerimpressie van het toernooi van vorig jaar. 

  Voor eventuele vragen over het toernooi kunt u contact opnemen met de Toernooien en Activiteitencommissie via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  Wij hopen uw bedrijf op vrijdag 5 juli op de WHV Beachvelden te mogen verwelkomen! 

  Met vriendelijke groet,

  Toernooi- en Activiteitencommissie

  Volleybalvereniging WHV Asperen

   

 • Bedrijven Beachtoernooi 2018

  Beste Sportvrienden,

  Vrijdagavond 6 juli 2018 is het weer zover. Volleybalvereniging WHV uit Asperen organiseert dan weer het jaarlijkse Bedrijven Beachtoernooi!
  Hierbij nodigen we uw bedrijf uit een poging te wagen om de wisselbeker in de wacht te slepen. Dus spoor uw collega’s aan om een gezellige avond met elkaar te beachvolleyballen!
  Vergeet niet: Meedoen is belangrijker dan en net zo leuk als winnen!

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 30,-. Dit bedrag kan voor aanvang van het toernooi contant worden betaald of vooraf worden overgemaakt op NL 92 INGB 0002 4650 74 t.n.v de Penningmeester van WHV.
  • Het toernooi zal rond 18:00 uur beginnen en wij verwachten rond 21:00 uur een winnaar te hebben. Exacte tijd hangt af van het aantal deelnemende teams.
  • Er bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan het toernooi met uw team te eten bij cafetaria De Wiel. Dit is op eigen gelegenheid. De menukaart vindt u via DEZE link.
  • Het toernooi wordt gehouden op:
   De WHV Beachvelden
   t.h.v. Leerdamseweg 39
   4147 BM Asperen

  Bent u enthousiast geworden? Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 29 juni 2018 met behulp van het digitale aanmeldformulier dat we op onze toernooi-website hebben geplaatst. Hieronder vindt u de link naar de website:
  https://sites.google.com/view/bedrijvenbeach

  Belangrijk:
  Er worden nog sponsors gezocht voor het Bedrijven Beachtoernooi. Vindt u het leuk om dit toernooi te sponsoren, laat ons dit dan weten! Zo kunnen we de vereniging levend houden en volleybal aanbieden voor onze leden en niet-leden!

  Voor eventuele vragen over het toernooi kunt u contact opnemen met de Toernooien en Activiteitencommissie via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Wij hopen uw bedrijf op vrijdag 6 juli op de WHV Beachvelden te mogen verwelkomen

  Met vriendelijke groet,
  Toernooi- en Activiteitencommissie van WHV

 • WHV naar Interland

  Het is de hoogste tijd om weer eens met een leuke groep WHV'ers een interland te bezoeken! Dit keer gaan we naar een wedstrijd van de Oranje mannen die uitkomen in de CEV Golden European League. Ver rijden is het deze keer gelukkig niet, want de Oranje mannen zullen een spannende interland tegen Turkije spelen in Sporthal De Basis in Sliedrecht! Wil jij ook mee? Geef je dan nu snel op vóór 19 mei 15:00 via het inschrijfformulier. De kaartjes worden geregeld, met mogelijk een leuke korting als we met een grote groep zijn! De kaartjes zal je op tijd toegestuurd krijgen via e-mail.

  Alle belangrijke details op een rijtje:
  - Wedstrijd Nederland - Turkije
  - Zaterdag 2 juni 2018
  - Wedstrijd begint 17:00, deuren open om 16:00
  - Sporthal de Basis, Sliedrecht (Craijensteijn 3, 3363AA SLIEDRECHT)
  - Vertrektijd ongeveer 15:15, verzamelen bij de ingang van Sporthal de Basis om 15:45
  - Vervoer op eigen initiatief, carpoolen kan geregeld worden via het Facebook event
  - Deadline inschrijving: zaterdag 19 mei (15:00)

  (Maximale) prijs
  - Volwasssen (Nevobo lid) = €10
  - Volwassen (niet-Nevobo lid) = €12,50
  - Jeugd t/m 12 (Nevobo lid) = €6
  - Jeugd t/m 12 (niet-Nevobo lid) = 8,50

  Hopelijk zien we jullie allemaal 2 juni! Tot dan :)

 • Volleybaldames van WHV Dames 2 promoveren naar de 1e klasse

  Afgelopen zaterdag was een spannende dag voor de volleybaldames van WHV Dames 2 en hun supporters. Na een succesvol seizoen in de tweede klasse waar de volleybaldames uit Asperen op een solide tweede plek eindigden, plaatsten zij zich voor de promotie/degradatie wedstrijden in sporthal De Basis in Sliedrecht om te strijden voor een plekje in de eerste klasse. 

  Voorafgaand aan de wedstrijd werd nog even de spanning uit het lijf getraind in sporthal De Wiel in Asperen. Naast (inval)trainer en coach Rens de Ridder was ook coach John Kemp hierbij aanwezig om de dames nog een hart onder de riem te steken. John kon helaas niet bij de wedstrijd van de dames aanwezig zijn in verband met de promotiewedstrijden van het eerste heren team van WHV in Dordrecht. Na de training vertrokken de volleybaldames vol zelfvertrouwen en gezonde spanning naar sporthal De Basis in Sliedrecht. 

  De tegenstander was het vierde damesteam van volleybalvereniging Kraftwell Symmachia uit Roosendaal. Een team bestaande uit een mooie mix van jongere en oudere speelsters, die tot en met de laatste speeldag nog kans maakten op het kampioenschap in de tweede klasse in hun poule. 

  De volleybaldames uit Asperen wisten met een goed variërend spel, hoge servicedruk en een zeer stabiele pass de wedstrijd naar zich toe te trekken. De volleybaldames uit Roosendaal kregen niet de kans om in hun eigen spel te komen, waardoor zij hun sterkste aanvalster op de middenpositie niet konden benutten. De wedstrijd werd met 3-0 (25-15, 25-15, 25-9) overtuigend gewonnen door de volleybaldames uit Asperen, wat betekent dat zij volgend seizoen uitkomen in de eerste klasse.

   

 • Beachbedrijventoernooi 2017

  Vrijdagavond 18 augustus 2017 is het weer zover. Dan organiseert volleybalvereniging W.H.V. uit Asperen voor de derde keer het Beachbedrijventoernooi! De voorgaande keren waren erg leuk en gezellig dus willen we dit jaar het toernooi weer organiseren! We zijn daarvoor opzoek naar enthousiaste collega’s die het tegen andere bedrijven en organisaties opnemen op het zand.

  Wat wetenswaardigheden over het toernooi:

  • Het toernooi vindt plaats op vrijdagavond 18 augustus
  • Het toernooi zal rond 18:00 uur beginnen
  • Teams bestaan uit drie spelers
  • De spelregels zijn dezelfde als in de zaal
  • Inschrijfgeld bedraagt € 30,-
  • Het toernooi wordt gehouden op:
   WHV Beachvelden
   t.h.v. Leerdamseweg 39
   4147 BM ASPEREN
  • Er bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan het toernooi met uw team wat te eten bij cafetaria de Wiel, gelegen bij het beachveld
  • Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 12 augustus via het aanmeldformulier
 • Agenda WHV 60 jaar

  Klik op de afbeelding voor meer informatie 

  Programma zaterdag 16 september

  WHV-museum
  Vanaf 11:00 zullen we het WHV-museum gaan inrichten in de hal van de sporthal. We vragen iedereen die leuke en gedenkwaardige attributen heeft om deze tussen 11:00-12:00 te brengen bij de Wiel. Vanaf 13:00 worden er oefenwedstrijden gespeeld in de zaal en is het museum geopend.

  Reünie
  Vanaf 17:00 start de reünie en zijn alle oud-leden van harte uitgenodigd. Leden en oud-leden ontmoeten elkaar en kunnen herinneringen ophalen en onze nieuwe sporthal bewonderen.

  XXL-feest
  Vanaf 19:30 zullen de voorbereidingen starten om de sportkantine te ontruimen en op te bouwen. Roy Groenenberg zoekt hulp van een aantal WHV-ers om het leuk in te richten. Vanaf 20:00 zal het XXL-feest starten.

   

 • WHV Blacklight Event

  Beste WHV’ers,

  Zoals al eerder is verteld organiseren wij een fantastisch evenement waarin jong en oud kan volleyballen in blacklight. Sinds een paar dagen kan iedereen zich aanmelden en door sommige leden is dit ook al gedaan.

  We willen jullie van harte uitnodigen op zaterdag 24 juni 2017 bij het WHV Blacklight Event! Hieronder vind je het programma.

  Ouder-Kind Toernooi
  Wie : Alle CMV en C-Jeugd van WHV
  Niveau : Alle niveau’s mogelijk (afhankelijk van aanmeldingen)
  Tijd : 09:00 – 11:30 uur
  Kosten : Gratis

  Jeugd Toernooi
  Wie : Alle jeugdspelers
  Niveau : Hoog en laag
  Tijd : 12:30 – 15:30 uur
  Kosten : € 20,00 per team
  (bij zes of meer whv’ers € 10,00) 

  Senioren Toernooi
  Wie : Alle seniorenspelers
  Niveau : Hoog en laag
  Tijd : 16:00 – 19:00 uur
  Kosten : € 30,00 per team
  (bij zes of meer whv’ers € 15,00)

  Mix Toernooi (aanmelden niet verplicht)
  Wie : Alle WHV leden vanaf C-Jeugd
  Niveau : n.v.t.
  Tijd : 20:00 – 22:30 uur
  Kosten : Vrije gift

  Aanmelden per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  (tot uiterlijk 14 juni 2017)

  Mocht je samen met je vader/ moeder of iemand anders mee willen doen met het ouder-kind toernooi krijg je daar binnenkort meer informatie over. Dan hoor je meteen hoe je je daar voor op kan geven.

  We houden je op de hoogte via verschillende kanalen. Deze staan onderaan deze uitnodiging genoemd. Volg ons en mis niets! Neem ook de tijd om HIER het te gekke promofilmpje te bekijken.
  Zet 24 juni in je agenda! Wij hebben er ontzettend veel zin in en zien jullie dan heel graag!

  Met vriendelijke groet,
  Organisatie WHV Blacklight Event

   

   

   

 • CMV Volleybalkamp

  WHV bestaat dit jaar 60 jaar en dat willen we vieren met JOU! Voor de eerste keer in de historie van WHV organiseren we een echt volleybalkamp. Twee dagen vol volleybal, leuke activiteiten en gezelligheid.

  Wanneer: van vrijdag 23 juni 16:00 uur tot zaterdag 24 juni 11:30 uur
  Voor wie: alle CMV-ers en C-jeugd van WHV
  Waar: sporthal De Wiel in Asperen

  Uiterlijk aanmelden voor 16 juni door onderstaande bijlage ingevuld in te leveren bij Gerlanda van Wijk of onderstaande bijlage te mailen naar Lineke Verhoef via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Op vrijdag starten we met een coole volleybaltraining gegeven door twee van WHV’s beste trainers, daarna volgt een gezellig avondprogramma.
  Na een nachtje vertoeven in de sporthal organiseren we op zaterdagochtend een supergaaf ouder-kind blacklighttoernooi! Volleyballen in het donker, maar wel met speciale ballen en netten, hoe leuk is dat!? Mocht één van je ouders niet kunnen, iemand anders mag uiteraard ook met je meedoen ;-)

  Zien we je ook bij het volleykamp!?

  Niet vergeten mee te nemen!

  • Sportkleding (schoenen, sokken, kniebeschermers, broekje,
   shirtje, bidon)
  • Normale kleding (ondergoed, broek, shirt, sokken, schoenen)
  • Luchtbed
  • Slaapzak
  • Kussen
  • Knuffel
  • Toiletspullen (tandenborstel, tandpasta, evt. haarproducten)
  • Medicatie (als je die gebruikt)

 • WHV nodigt oud-WHV-ers van harte uit voor haar 60-jarige jubileum

  Onze volleybalvereniging WHV viert vrijdag 7 juli 2017 60 jaar bestaan en dat willen we vieren met een aantal leuke activiteiten voor jong en oud. We wilden juist met dit jubileum alle leden en oud-WHV-ers betrekken. Juist om die reden zijn we al een jaar geleden met de voorbereiding vertelt voorzitter Olaf van Arkel, die met de broers Stefan en Sander Arp het plan trok. Het thema waarvoor we gekozen hebben is het allemaal trots kunnen zijn op onze volleybalclub. De maatschappij lijkt steeds vluchtiger te worden en binding met verenigingen minder, terwijl we daar juist een tegenwicht in willen bieden. We willen juist weer trots kunnen zijn op onze club en de teamgenoten waarmee we sporten. Trots kan juist overal in zitten en is ook niet voor iedereen hetzelfde. Waar voorheen een jubileum organisatie ingericht werd, hebben we voor dit jubileum bewust gekozen om het anders te organiseren. We wilden gezien de nieuwe sporthal ook een programma neerzetten waar leden echt trots van kunnen worden en juist leden gelegenheid bieden ideeën op te pakken waar juist zij zelf energie in willen stoppen.

  We hebben een jaar geleden breed binnen de club ideeën verzameld via verschillende media juist om iedereen te bereiken. Eind 2016 is er een online enquête geweest om te bepalen welke ideeën het breedst gedragen werden en waar ook het meeste animo voor was om te organiseren. Vanaf januari jl. is de echte voorbereiding begonnen door de ideeën verder uit te werken in teams per idee. Er zijn zo’n twintig leden actief betrokken bij de organisatie van de evenementen en activiteiten die ook de andere leden en ouders stimuleren om mee te doen en mee te helpen om er een succes van te maken.

  • 60 jaar toernooi in Sporthal De Wiel op woensdag 14 juni
   We starten de jubileumactiviteiten tijdens de afsluiting van het zaalseizoen. Normaal organiseren we dan het afsluitend toernooi voor C-jeugdleden tot senioren, maar dit jaar zal dit in het teken staan van WHV 60 jaar. Aanvang toernooi vanaf 19:30.
  • CMV-kamp in sporthal De Wiel op vrijdag 23 juni tot zaterdag 24 juni
   Voor de CMV tot en met C-jeugd organiseren we een kamp met allerlei gezellige en leuke activiteiten. De jeugd gaat overnachten in de nieuwe sporthal, en op zaterdagochtend mogen zij als eerste gebruik gaan maken van het blacklight. Animo onder ouders en senioren lijkt net zo groot te zijn als bij de kinderen.
  • Blacklight toernooi in sporthal De Wiel op zaterdag 24 juni
   In de middag zullen er open toernooien georganiseerd gaan worden voor jeugd en senioren en kan iedereen vanuit de omgeving komen volleyballen in het donker met fluorescerende netten, ballen en lijnen. ’s Avonds is er een onderling WHV toernooi voor C-jeugd tot senioren om met elkaar te kunnen spelen.
  • WHV BBQ in café-cafetaria De Wiel op vrijdag 7 juli
   Op 7 juli viert WHV haar 60 jaar bestaan en we willen dit ondanks de vakantie vieren op de echte dag met een BBQ bij café-cafetaria De Wiel. Inloop vanaf 18:30.
  • Reünie in WHV-museum in café-cafetaria De Wiel op zaterdag 16 september
   Een week voor de start van het seizoen willen we oefenwedstrijden in onze nieuwe sporthal organiseren en tevens een tijdelijk museum inrichten om de geschiedenis van WHV te beleven. We vragen iedereen om oude spullen, foto’s, film materiaal te verzamelen om die dag met leden en oud-leden, oud-trainers, oud-bestuursleden terug te blikken op 60 jaar WHV.
  • XXL-feest – zaterdag 16 september in de sportkantine
   Dit jaar wordt het feest heel veel groter opgezet en zal er ook een professionele zangeres en DJ ons feest begeleiden. Voor dit feest zijn alle oud-leden, familieleden, en ook andere gebruikers van de sporthal van harte uitgenodigd vanaf 20:00 in de sportkantine.

  Met het programma dat door de teams opgezet is, kunnen we heel trots zijn. In alle activiteiten komt het thema trots terug. We kiezen ervoor om alle activiteiten in ons nieuwe honk de nieuwe sporthal De Wiel te organiseren. We willen zeker ook oud-leden de gelegenheid geven om een keer in de nieuwe sporthal met een topsportvloer te komen volleyballen. We zijn erg trots op onze sporthal en hopen dus ook dat veel oud-leden zullen meedoen aan de activiteiten. De reünie en het inrichten van het tijdelijke museum is bewust gekozen om herinneringen op te halen. Je merkt ook dat dit onder de oudere leden al leeft en veel informatie, foto’s en herinneringen loskomen. Ook wordt wel duidelijk dat hoe vergankelijk sommigen dingen zijn en anderzijds hoe andere dingen van alle tijden is. Juist die overlevering is leerzaam, maar ook motiverend om elkaar weer energie in te stoppen.

  Het blacklight toernooi en het CMV-kamp zijn wensen die we al jaren hadden, maar te omvangrijk werden geacht om uit te voeren. Nu we met elkaar de schouders eronder zetten is het mogelijk. Ook het XXL-feest benadrukt dat we in de nieuwe locatie nieuwe mogelijkheden zien om nieuwe activiteiten op te pakken en zeker ook in verbinding met de andere sportverenigingen in De Wiel. Om de activiteiten te kunnen financieren hebben we paaseieren verkocht en verkopen we de komende periode douchegel met een speciaal jubileum etiket met onze nieuwe sporthal. Om het trots nog nadrukkelijker te beleven zijn we voornemens om ook WHV sokken en een jubileumshirt aan te bieden.

  Het is lastig om alle contactgegevens van oud-WHV-ers te achterhalen. We hopen dat oud-WHV-ers elkaar informeren en attenderen op de evenementen. Op de website van WHV is een aparte pagina gemaakt met alle informatie over het jubileum, en anders kan er zeker gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • WHV organiseert Beach bedrijventoernooi!

  Donderdagavond 18 én vrijdagavond 19 augustus 2016 is het weer zover. Dan organiseert volleybalvereniging W.H.V. uit Asperen voor de tweede keer het Beachbedrijventoernooi! De eerste keer was erg leuk en gezellig dus willen we dit jaar het toernooi weer organiseren! We zijn daarvoor opzoek naar enthousiaste collega’s die het tegen andere bedrijven en organisaties opnemen op het zand.

  Wat wetenswaardigheden over het toernooi:

  • Het toernooi vindt plaats op donderdagavond 18 en vrijdagavond 19 augustus
  • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen spelen we op één of twee avonden
  • Het toernooi zal rond 18:00 uur beginnen
  • Teams bestaan uit drie spelers
  • De spelregels zijn dezelfde als in de zaal
  • Inschrijfgeld bedraagt € 30,-
  • Het toernooi wordt gehouden op:
   WHV Beachvelden
   t.h.v. Leerdamseweg 39
   4147 BM ASPEREN
  • Er bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan het toernooi met uw team wat te eten
  •  Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 12 augustus op de volgende manier:
   1. Klik hier voor het digitale aanmeldformulier op de website van WHV
   2. Door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   3. Sander Arp of Peter Voorburg persoonlijk aanspreken

  Bent je enthousiast geworden, schrijf je snel in!

 • WHV organiseert beachvolleybalclinics voor basisscholen Asperen groep 6, 7 en 8.

  Op 1, 2, 8 en 9 juni organiseert WHV beachvolleybalclinics bij Beachveld de Wiel voor groep 6, 7 en 8 van basisschool de Open Poort en de Zandheuvel in Asperen. Op deze manier wil WHV kinderen kennis laten maken met beachvolleybal en enthousiasmeren om ook in de zomer te blijven bewegen. Tevens wordt deze zomer het WK Beachvolleybal georganiseert in Nederland, wat graag onder de aandacht wordt gebracht.

  Aansluitend op de beachvolleybalclinics organiseert WHV op 20 juni een junioren beachvolleybaltoernooi voor 10 t/m 16 jarigen. Opgeven kan via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie op de website www.wijhoudenvol.nl/beach.

  2015: hét volleybaljaar met WK Beach en EK Dames

  Komende zomer zijn de WK Beachvolleybal in Nederland. Met voorrondes in vier steden en finales in een spectaculair stadion in de Hofvijver in Den Haag wordt dit het grootste sportevenement in Nederland van 2015. In het najaar is het EK Dames in de zaal, dat ook in meerdere steden gespeeld wordt, met finales in Rotterdam. Volleybal is met 600.000 beoefenaren, waarvan 125.000 Nevobo-leden, de grootste zaalsport van Nederland. Volgens onderzoeken is het de teamsport met de minste incidenten én de gezelligste sport. Een explosief groeiende tak is beachvolleybal. In het hele land worden beachcourts aangelegd en verenigingen opgericht. Met de huidige wereldkampioenen Brouwer-Meeuwsen en Europese kampioenen Van Iersel/Meppelink is Nederland ook in de wereldtop goed vertegenwoordigd. Meer informatie: www.volleybal.nl.

 • Thomas Dankers en Mirjam Steenis Beach King & Queen 2015

  Ieder jaar organiseert volleybalvereniging het King & Queen beachvolleybaltoernooi. Dit jaar mogen Thomas Dankers en Mirjam Steenis zich King & Queen noemen. In de finale ronden bleven zij King 2014 Virgil in den Eng en Eline Verhoeven voor. Normaal wordt beachvolleybal met een team van twee spelers gespeeld, maar in deze toernooivorm speelt iedere speler iedere wedstrijd met een andere speler tegen twee andere spelers. Met dit toernooi is het beachvolleybal-seizoen echt geopend. De beachvolleybal-trainingen zijn alweer begonnen en komende zaterdag is het WHV beachtoernooi waarin op verschillende niveaus sportief gestreden zal gaan worden.

 • Zomervolleybal 2015

  Op veler verzoek, maar ook omdat ik het gewoon ontzettend leuk vind, nodig
  ik jullie allemaal weer uit voor:

  ZOMERVOLLEYBAL!!!

  Net zoals vorig zal het in het kleine doch altijd bruisende Heukelum plaats
  vinden. Velen van jullie weten ondertussen hoe het allemaal werkt en ik zou
  het erg leuk vinden om iedereen weer te verwelkomen!!

  Even op een rijtje!

  Ik wil jullie 1x per week een training aanbieden, één avond voor de dames
  en één avond voor de heren. Dit wil ik doen tegen geringe kosten, maar dat
  kan alleen bij genoeg animo. Het is de bedoeling om de dames op dinsdag
  avond van 20.00 tot 22.00 uur en de heren op woensdag avond van 20.00 tot
  22.00 uur te trainen in de zaal van Heukelum. Uiteraard ga ik er vanuit dat
  vervoer uit bijvoorbeeld Haaften onderling te regelen is.

  Nu begrijp ik dat jullie graag ook op vakantie willen en gaan. Daarom zou ik
  graag van jullie willen weten, als je interesse hebt, welke weken je aanwezig
  bent. Dan kan ik kijken of dat er genoeg mensen zijn gedurende de zomer
  om het interessant te houden (qua kosten) en daarop een leuke uitdagende
  training voor neer te zetten. Gaarne op de in de bijlage geplaatste formulier
  de data invullen en naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. Bij genoeg animo zal
  het bedrag op circa €5,- komen. Voor dat bedrag van €2,50
  per uur staat er een trainer, is er degelijk materiaal aanwezig en kan je
  douchen! Dus hoe meer zielen, hoe meer vreugd, hoe groter het plezier voor
  alle volleybal-“die hards”!!!

  De voordelen nogmaals op een rijtje:

  • lekker ballen in de vakantie;
  • ook bij slecht weer kunnen we ballen;
  • ook eens ballen met andere mensen dan je teamgenoten;
  • ballen en gezelligheid gecombineerd;
  • na de vakantie minder last van je ballen……uhh ik bedoel… conditieverlies
   e.d.

  Hopelijk durven jullie de uitdaging aan en kan ik jullie inschrijving gauw
  tegemoet zien!!

 • Trainingsgroepen

  Beste Leden,

  Het is zover! Zoals eerder aangekondigd willen we eerder starten met het trainen in nieuwe groepen en deze groepen zijn nu gereed. Iets later dan de bedoeling, maar alle begin is moeilijk :-)....

  Omdat we iets later zijn, gaan we starten in deze trainingsgroepen vanaf maandag 11 mei a.s. Deze trainingsgroepen met bijbehorende dagen en tijdstippen staan in de bijlage. LET OP: dit zijn de trainingsgroepen tot aan de zomer. Binnenkort krijgen jullie de trainingsgroepen gemeld voor na de zomer. Op deze wijze kan iedereen zich optimaal voorbereiden op het nieuwe seizoen 2015-2016!!

  Dus 6 mei nog heerlijk trainen zoals gewend en vanaf 11 mei op naar het nieuwe seizoen!!

  Veel plezier allemaal,

  De TC

 • Heren 1 - Heren WHV naar derde divisie

  Voor het eerst in de clubhistorie van volleybalvereniging WHV is het eerste herenteam gepromoveerd naar de derde divisie. Twee weken geleden wist de selectie van trainer / coach Max Smidt als beste tweede te eindigen bij de promotie / degradatie wedstrijden. Ruim een week later kwam het verlossende bericht van de bond en kregen de Asperense volleyballers alsnog het felbegeerde ticket voor de derde divisie. En daarmee schrijft WHV geschiedenis.

  Nadat WHV in 1957 was opgericht, speelde de herenafdeling al snel op een hoog niveau. Ongeveer 15 jaar geleden wist de eerste herenselectie te promoveren naar de promotieklasse maar zakte na enkele jaren weer terug naar de eerste klasse. Via een ongeslagen kampioenschap in seizoen 2004/2005 kwamen de heren van WHV echter weer terug in de promotieklasse waar ze sindsdien veelal meedraaiden in de subtop. De laatste jaren kwam WHV echter steeds dichter bij een topklassering. Vorig seizoen liep de ploeg op het laatste moment nog de promotie/degradatiewedstrijden mis. Dit seizoen pakte WHV deze prijs echter wel.

  Komend seizoen mag de ploeg zich dus voor het eerst gaan meten op derde divisie niveau. Daarmee is de ploeg nog maar 1 niveau verwijderd van competitie op nationaal niveau. Volgend seizoen zal de focus echter voornamelijk liggen op handhaving. De komende periode zal WHV daarom op zoek gaan naar verbreding van de selectie. Waar de ploeg afgelopen seizoen voor het niveau van promotieklasse eigenlijk al te weinig spelers telde, geldt dat namelijk zeker voor de derde divisie.

 • Uitnodiging Zomervolleybal 2014

  Op veler verzoek, maar ook omdat ik het gewoon ontzettend leuk vind, nodig ik jullie allemaal weer uit voor: ZOMERVOLLEYBAL!!! 

  Een kleine/grote verandering is de locatie. Dit keer zal het niet meer in Haaften zijn, maar in het kleine doch altijd bruisende Heukelum. Velen van jullie weten ondertussen hoe het allemaal werkt en ik zou het erg leuk vinden om iedereen weer te verwelkomen !!

  Even op een rijtje!

  Ondergetekende wil jullie 1x per week een training aanbieden, één avond voor de dames en één avond voor de heren. Dit wil ik doen tegen geringe kosten, maar dat kan alleen bij genoeg animo. Het is de bedoeling om de dames op dinsdag avond van 20.00 tot 22.00 uur en de heren op woensdag avond van 20.00 tot 22.00 uur te trainen in de zaal van Heukelum. Uiteraard ga ik er vanuit dat vervoer uit bijvoorbeeld Haaften onderling te regelen is.

  Nu begrijp ik dat jullie graag ook op vakantie willen en gaan. Daarom zou ik graag van jullie willen weten, als je interesse hebt, welke weken je aanwezig bent. Dan kan ik kijken of dat er genoeg mensen zijn gedurende de zomer om het interessant te houden (qua kosten) en daarop een leuke uitdagende training voor neer te zetten. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zal je een inschrijfformulier ontvangen met data voor opgave. Bij genoeg animo zal het bedrag op circa €5,- komen. Voor dat bedrag van €2,50 per uur staat er een trainer, is er degelijk materiaal aanwezig en kan je douchen! Dus hoe meer zielen, hoe meer vreugd, hoe groter het plezier!! En voor de financieel oplettende zomervolleybal-“die hard” onder jullie, dit is inderdaad een hele euro minder dan vorige jaren!!!

  De voordelen nogmaals op een rijtje: 

  • lekker ballen in de vakantie;
  • ook bij slecht weer kunnen we ballen;
  • ook eens ballen met andere mensen dan je teamgenoten;
  • ballen en gezelligheid gecombineerd;
  • na de vakantie minder last van je ballen ……uhh ik bedoel… conditieverlies e.d.

  Hopelijk durven jullie de uitdaging aan en kan ik jullie inschrijving gauw
  tegemoet zien!!

 • Heren recreanten plaatsen zich voor Nationale Recreanten Kampioenschappen

  De heren recreanten zijn dit seizoen kampioen geworden in de hoogste klasse
  van de regio. Op 17 mei mochten zij meedoen aan de voorronden voor de
  Nationale Recreanten Kampioenschappen. Door een keurige derde plaats mogen
  zij meedoen aan de Nationale Recreanten Kampioenschappen op 6 september in
  Utrecht.

 • Dames 4 WHV promoveert naar tweede klasse

  Het vierde damesteam van volleybalvereniging WHV is zaterdag 3 mei jl. gepromoveerd naar de tweede klasse. Door de tweede plaats in de competitie te behalen, hadden de dames recht op het spelen van promotiewedstrijden. Deze werden allebei gewonnen en zo mag het damesteam volgend jaar een klasse hoger gaan spelen.

  Dit jaar begon WHV dames 4 als een nieuw team met officieel 5 speelsters: Kylie Hoekstra, Eline Verhoeven, Natalie Smith, Tamara den Otter en Alysha van Vuren. Gelukkig kregen zij snel hulp van Lisa Kleijer (jeugdspeelster), Bernadet Arendsen (oud-dames 1 speelster) en Monique van Kempen. Nadat ze een aantal maanden goed hun best hadden gedaan tijdens trainingen en wedstrijden, eindigden zij enkele weken geleden als tweede in de competitie. Zaterdag 3 mei jl. speelden dames 4 twee wedstrijden om promotie. Slechts een van de drie teams zou promoveren, dus het was zaak beide wedstrijden te winnen. De eerste wedstrijd was tegen Hou Stand uit Rotterdam. Er werd gespeeld volgens het 'best of three’ principe, dus het ging om twee gewonnen sets. De eerste set keek WHV al snel tegen een achterstand aan van 7-1. De zenuwen speelden de dames parten. Dankzij een goede serviceserie van Kylie Hoekstra kwamen de dames terug tot een stand van 7-7 en namen vervolgens een riante voorsprong. Tegen het einde van de set kwam Hou Stand nog gevaarlijk dichtbij, maar zij hadden uiteindelijk geen antwoord op de sterke service van Natalie Smith. De eerste set ging naar WHV. De tweede set heeft WHV lange tijd voorgestaan, maar uiteindelijk wist Hou Stand goed terug te komen, hoofdzakelijk vanwege een sterke middenaanval waar WHV geen antwoord op had. Time-outs van coaches Willem en Sander Arp brachten de concentratie bij de dames weliswaar terug, maar de set ging naar Hou Stand. De laatste, allesbeslissende set werd er tot de 15 punten gespeeld. WHV speelde vastberaden en met veel lef. Middenaanvalster Bernadet Arendsen scoorde diverse keren met haar geplaatste aanvallen en blokkeerde de eerder zo goed spelende middenaanvalster van Hou Stand geregeld af. De derde set, en daarmee de wedstrijd, ging naar WHV.

  Aansluitend speelde WHV de tweede wedstrijd tegen King Software Capelle uit Capelle a/d IJssel. Spelverdeelster uit de jeugd, Lisa Kleijer, werd ingezet en speelde verdienstelijk haar aanvallers aan. Het ervaren team uit Capelle wist WHV goed onder druk te zetten, maar WHV zette de euforie en vastberadenheid uit de eerste wedstrijd voort. De wedstrijd ging met 2-0 naar WHV.

  Volleybalvereniging WHV is nog op zoek naar enthousiaste volleybaldames die tweede klasse of hoger willen spelen. Interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom een keer meetrainen!

 • Recreantentoernooi WHV gewonnen door VAT WHV

  Vrijdag 9 mei jl. organiseerde de Toernooien en Activiteiten Commissie van WHV weer het jaarlijkse recreantentoernooi.

  Met maar liefst twaalf teams was het toernooi, zeker in vergelijking met de voorgaande jaren, druk bezocht.

  Na een lange avond vol sportieve wedstrijden streden ‘VAT WHV’ tegen het team ‘Zwart voor je ogen’. Met een ruime marge pakte VAT WHV met 17-5 de overwinning. Zij verdienden een gloednieuwe volleybal.

  De troostfinale werd gespeeld tussen ‘Team zonder naam’ en Smash. In deze finale was het weliswaar erg spannend, maar trok met 15-11 ‘Team zonder naam’ uiteindelijk aan het langste eind.

  De nummers één t/m 3 werden beloond met een heerlijke taart.

  De volledige uitslag kunt u hieronder vinden: 

  1. VAT WHV
  2. Zwart voor je ogen
  3. Team zonder naam
  4. Smash
  5. Zijderveld
  6. SGV
  7. DAVO
  8. Next Volley
  9. Herentrim Kedichem
  10. Vedo’70
  11. Set-up
  12. VIA
 • Heren 1 - WHV in de wachtkamer

  Na een prima optreden tijdens de promotie-degradatiewedstrijden in Oost West en Middelbeers zijn de Asperense volleyballers als beste tweede geëindigd. Na een 2-1 nederlaag en een 2-0 overwinning moeten de heren nu afwachten wat er in de tweede divisie gebeurt. Geen rechtstreekse plaatsing in de regiodivisie dus maar desondanks een unieke prestatie voor WHV.

  Na een korte ochtendtraining gingen de heren flitsend van start tegen PrismaWorx Stravoc. Deze ploeg uit Stramproy (Limburg) speelde voor behoud in de regiodivisie maar hadden in de eerste set weinig in te brengen tegen het Asperense geweld. Luid toegejuicht door de massaal meegereisde WHV supporters lukte alles aan de kant van WHV en met veel servicedruk en aanvalspower werd de tegenstander overklast. Met 15-25 pakten de Asperense heren de eerste set en leken op weg naar een simpele overwinning.

  Daar wilde de tegenstander echter niet aan meewerken. Zij brachten een ervaren passer loper in met jarenlange 1e divisie ervaring. En die nam zijn ploeg prima op sleeptouw. Door gericht te serveren wisten zij de side-out voor WHV lastiger te maken en ook verdedigend kwam de ploeg beter in balans. De tweede set werd dan ook bijzonder spannend en ging constant gelijk op. Helaas had WHV net de pech dat het wat dubieuze beslissingen tegen kreeg en zo kantelde het dubbeltje in de slotfase net de verkeerde kant op voor de Asperense volleyballers. Met 25-22 trok de Limburgse ploeg de stand gelijk en moest een derde set de beslissing brengen.

  De teleurstelling over de verloren tweede set dreunde nog net te lang door. WHV kwam daardoor op een kleine achterstand en wist deze niet meer in te halen. En met 15-12 was de nederlaag, in wat achteraf de sleutelwedstrijd bleek te zijn, een feit.

  Daarna moest Stravoc aantreden tegen de andere ploeg uit de poule namelijk Fit&Fysio / vc Limac. Dat bleek uiteindelijk de zwakste broeder van de drie teams en Stravoc wist dan ook vrij gemakkelijk met 2-0 te winnen. Daarmee was direct de beslissing gevallen en pakte deze ploeg de ticket voor de regiodivisie. Voor WHV restte daarmee enkel de zogenaamde aanwijsplek door als beste tweede van de verschillende poules te eindigen. Hiervoor moest de ploeg met 2-0 winnen van VC Limac wat uiteindelijk zonder al te veel problemen lukte. WHV had simpelweg het beste van het spel en speelde veel constanter dan de ploeg uit Linne.

  Een prima prestatie dus voor de Asperense equipe echter zonder rechtstreekse plaatsing in de regiodivisie. WHV moet nu afwachten of er nog een plek vrijkomt en zal anders opnieuw in de Promotieklasse aantreden volgend seizoen. In het laatste geval zal het vizier dan zeker op het kampioenschap worden gelegd.

 • Beach - Start beachseizoen

  Het beachseizoen staat weer voor de deur!

  Lijkt het je leuk om te beachen? Kijk dan voor meer informatie op www.wijhoudenvol.nl/beach 
  Hier vind je informatie over het programma, de trainingen, de toernooien en hoe je je kan aanmelden!

 • CMV on the Beach! (zaterdag 15 juni)

  (UPDATE: Helaas ging 'CMV on the Beach' niet door i.v.m. onvoldoende aanmeldingen)

  Om het zaalvolleybalseizoen voor de CMV'ers op een leuke manier met elkaar af te sluiten, organiseert WHV dit jaar op zaterdag 15 juni een speciale CMV-dag: CMV on the Beach! Tijdens het ochtendprogramma zullen we allerlei leuke volleybalspelletjes op en rond het beachveld gaan doen (inclusief consumptie). Tijdens het middagprogramma spelen we een ouder-kind toernooi waar je samen met één van je ouders / broers / zussen / ooms / tantes / etc. kan volleyballen. Tijdens het middagprogramma krijg je frietjes, een consumptie en een ijsje aangeboden bij cafetaria De Wiel.

  Meer informatie over de dag, kosten en deelname? Zie de bijlage, helemaal aan het einde van dit bericht! 

 • Dames 1 & 2 - BOOT-KEMP

  (UPDATE: Inmiddels staan de foto's op de fotopagina!)

  Maandag 3 juni 2013 geeft de nieuwe trainer van Dames 1 (John KEMP) een BOOT-KEMP voor Dames 1 & 2. Deze vindt plaats vanaf het gebouwtje naast de grote parkeerplaats in het Lingebos van 20:00 tot 21:30. Alleen onweer zal de dames en John kunnen stoppen!

 • Uitnodiging Zomervolleybal 2013

  (UPDATE: Zomervolleybal voor de Heren gaat niet door, maar voor de Dames wel!)

  Jazeker, ook dit jaar is er de mogelijkheid om mee toe doen met... ZOMERVOLLEYBAL!!! Velen van jullie weten ondertussen hoe het allemaal werkt en ik zou het erg leuk vinden om iedereen weer te verwelkomen in het idyllische zaaltje in het pittoreske Haaften! Even alles op een rijtje:

 • Foto's WHV-feest online!

  Geduldig wachten wordt beloond: de foto's van hét feest staan online! Via de besloten Facebookgroep van WHV zijn de foto's te bekijken.