MEEDOEN?

Beachvolleyballen kan in Asperen bij volleybalvereniging Wij Houden Vol. Bij het zwembad "De Wiel" in Asperen is een beachveld aangelegd door WHV. Wordt ook lid van WHV Beach!

Voorheen kon je je opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf dit seizoen geven wij de voorkeur aan een online aanmelding via de link: aanmelden WHV Beach. Op deze wijze hebben we meer overzicht op de aanmeldingen, zodat we ons programma beter kunnen afstemmen. Hieronder vind je de nodige informatie voor het beachseizoen 2016.

Contributie:

  • Jeugd tot 10 jaar (gratis, alleen Toernooien)
  • Jeugd 10 tot 18 jaar (€ 10,-)
  • Senioren (€ 20,-)

Het lidmaatschap van WHV Beach loopt van april tot en met september. De contributie kun je overmaken op de WHV-giro NL 92 INGB 0002 4650 74.

WHV Beach programma 2016

Onder het kopje 'Programma' (zie links van deze pagina) vind je het totale WHV Beachprogramma van 2016. Voor meer informatie over het WHV Beachprogramma 2016 zie ook de WHV Beach FLYER 2016.
Daarnaast is er een besloten Facebook-groep waar de WHV Beachleden en organisatie mededelingen en aanwezigheid kunnen controleren. Wij adviseren om lid te worden van deze groep om up-to-date te blijven. Klik op het onderstaande plaatje om direct naar de groep te gaan:

Als WHV Beach lid kun je onder andere meedoen aan:

Beachtrainingen voor CMV- en de jeugdleden

De technische commissie van WHV heeft specifieke beach-trainingen voorbereid. Hier leer je de basistechnieken van beachvolleybal. Er zijn speciale regels die vragen om specifieke technieken. Voor CMV op woensdag van 17:00-18:00. Voor jeugd zijn er speciale beachtrainingen beschikbaar en die kunnen op dinsdag gevolgd worden voor jeugd van 10 tot en met 16 jaar. We trainen van 19.00-20.00 uur!  

Leuke toernooien

Met name op de zaterdagen zullen er diverse toernooien georganiseerd gaan worden.

  • 3 juni: King & Queen of the beach 19.00-22.00
  • 18 juni: WHV Beach

 Wedstrijdteam

Helaas kunnen wij dit jaar niet meedoen met de BVL-west, er is dus geen competitie. Wel zullen wel kijken naar het meedoen aan toernooien! Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Beach VAT = BeachDAT

Vrij spelen op donderdagavonden (i.p.v. de vrijdagavonden) voor jeugd van 14 tot en met 23 jaar. Gezellig met leeftijdsgenoten beachvolleyballen. Ryan en Irma zullen de BeachDAT elke week organiseren.
Voor meer informatie kijk op de besloten WHV Beach Facebook-groep of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Vrij spelen

Lekker met elkaar beachvolleyballen. Diegene die er zijn delen teams in en er kunnen toernooitjes en wedstrijden gespeeld worden. Voor vragen over beschikbaarheid van het veld kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.